Navlékněte
si svůj
náhrdelník
zážitků!

Vzhůru do oblak i v roce 2021

Oblíbené soutěže Českomoravského pomezí budou součástí turistické sezóny i v letošním roce. Po prodlouženém ročníku 2020, který se uzavírá na konci června, čeká nový ročník kromě dalších i soutěž Vzhůru do oblak. Ta spojuje populární rozhledny a vyhlídky s dalšími atraktivitami turistické oblasti Českomoravské pomezí.

Rozhodnete-li se soutěžit, vaším úkolem bude navštívit některá z 15 vybraných míst napříč regionem a najít odpovědi na jednoduché soutěžní otázky. Když jich nasbíráte pět, můžete si v některém z informačních center vyzvednout malý dárek. S deseti zodpovězenými otázkami už můžete hrací kartu zaslat do slosování o hodnotné ceny, mezi kterými nechybí chytré hodinky, víkendové pobyty, volné vstupenky a řada dalších cen.

Během soutěžního putování shlédnete region z ptačí perspektivy díky rozhlednám Pastýřka a Borůvka, vyhlídkám z kopce Patriotů ve Svitavách, Pražské brány ve Vysokém Mýtě a věžím kostelů Nalezení sv. Kříže v Litomyšli a sv. Jakuba v Poličce. Navštívíte zámky v Litomyšli, Moravské Třebová a Nových Hradech, hrad Svojanov, muzea ve Svitavách a Vysokém Mýtě, úzkokolejku v Mladějově nebo přírodní rezervaci Toulovcovy maštale.

Hrací kartu, kompletní pravidla i seznam míst, na která vás soutěž zavede najdete na webové adrese www.ceskomoravskepomezi.cz/soutez-vzhuru-do-oblak/ . Prožijte Českomoravské pomezí s hlavou v oblacích!

Ministerstvo pro místní rozvoj
Projekt „Náhrdelník zážitků z Českomoravského pomezí“ byl realizován za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj.